Friends

Wednesday, 14 December 2011

C + B

these are some of the books that I like to read*chewwahh* hikhik .. actually it's a must(dulu2) ~ ~ hehe

nampak x authors dia : Campbell & Reece

dan sangat2lah tebal,  


best buku ni, banyak facts abt chemistry world that  make  you say "woww!!!"

                                                              
 tapi dalam lecture tido jugak ! ish3 ~ ~ *tambah2 lecture subjek ni * hehe =] totally lost !

4 comments:

cikpinky said...

heheh..da lame tgl subjek2 ni...:P

Pearl Jangmi said...

a'ah ~ ~ sy pn :)

Lee Reyn Kwon said...

uhhu , datang jenguk blog2 hottest !

nak join segmen review blog macam cik panda kite ni tak ?

http://orangesnowy-chan.blogspot.com/2011/12/36-segmen-hottest-fc-review-belog.html


senang je , cuit2 sikit then tinggalkan jejak kat kotak komen okay , insyaAllah akan direview A.S.A.P =)

suke tak suke tak ? bhahaha :D

okayh ,
with love ,
Junho bias .
brr~

r-5 said...

aduuiii harap2 saya pon dapat study dah nak final dah ni~ aduiii